Ferestre de inalta performanta

Lumina naturala

Lumina naturala este esentiala pentru o stare de bine!

     Va puteti bucura de efectele luminii naturale, precum si de senzatia de libertate pe care v-o ofera un spatiu deschis, cu ajutorul unor ferestre mai mari.

Lumina naturala va aduce beneficii multiple

     Alegerea ferestrelor termopan cu sticla Saint-Gobain va aduce multiple beneficii vietii dumneavoastra de zi cu zi: costuri mai mici pentru iluminat, un mediu de viata mult mai sanatos si un somn odihnitor.

Mai multa lumina naturala in locuinta dumneavoastra

     Vitrajele Saint-Gobain permit patrunderea din abundenta a luminii naturale in locuinta, asigurand, in acelasi timp, deschiderea si comunicarea cu exteriorul. Gradul ridicat de transparenta a sticlei, precum si marimea ferestrei, permit o iluminare mai buna a spatiului interior, reducand astfel consumul luminii artificiale in timpul zilei.

Ferestre de inalta performanta - Economisirea energiei

Economisirea energiei la nivel global

     In Europa, cel mai mare consum de energie se realizeaza pentru incalzirea, utilizarea aerului conditionat si iluminatul locuintelor. Puteti contribui la economisirea energiei optimizand consumul individual prin alegerea unor ferestre cu vitraje performante.
     La nivel mondial, cea mai mare parte a energiei este produsa din combustibili fosili (petrol, gaze, carbune etc). Pe langa faptul ca aceste resurse sunt limitate, folosirea lor reprezinta si principala sursa a emisiilor de gaze antropice cu efect de sera, responsabile pentru schimbarile climatice. De exemplu, 44% din consumul de energie si 1/3 din emisiile de gaze cu efect de sera din Europa se datoreaza productiei de energie destinate cladirilor.

Ferestre care ajuta la economisirea energiei

     O fereastra termopan cu vitraj performant este esentiala pentru economisirea energiei. Alegeti pentru locuinta dumneavoastra ferestre cu vitraje Saint-Gobain Glass ce ajuta la economisirea energiei si implicit la reducerea cheltuielilor cu aceasta pe toata perioada anului, comparativ cu ferestrele clasice.

Pentru ca in prezent lumea se confrunta cu provocari energetice si climatice, va incurajam sa va imbunatatiti confortul si sa contribuiti activ la crearea unui habitat durabil.

     Cladirile echipate cu vitraje simple au un consum semnificativ mai ridicat de energie si, in consecinta, aceasta inseamna, indirect, emisii mai mari de gaze cu efect de sera provocate de producatorii de energie. Necesarul mai mare de energie al locuintelor dotate cu vitraje simple (de 5-6 ori mai mare decat cea a vitrajului dublu sau triplu de inalta calitate) are drept cauza stabilitatea energetica scazuta a acestui tip de vitraj.

Solutia pentru economisirea energiei: vitraje de inalta performanta.

Ferestre de inalta performanta - Control solar

Ferestre cu control solar pentru confort pe timp de vara

     Specialistii recomanda utilizatorilor din sectorul rezidential alegerea unor ferestre termopan cu functia de control solar.
     Utilizand vitrajele Saint-Gobain cu control solar, surplusul de caldura din timpul verii nu poate patrunde in interior. Astfel, locuintele nu se supraincalzesc si nu necesita utilizarea excesiva a aerului conditionat.

     Confortul pe timp de vara este masurat prin numarul de ore in care temperatura din interior este mai confortabila decat temperatura exterioara. Geamul termopan reflecta aproximativ 2/3 din caldura solara, dar, in acelasi timp, permite luminii sa patrunda, asigurand astfel o iluminare naturala optima pentru interiorul casei dumneavoastra.

Bucurati-va de interioare confortabile datorita vitrajelor cu functia de control solar!

4Season Evolution si Planistar Sun

Ferestre de inalta performanta - Izolare fonica

Liniste si relaxare intr-un mediu zgomotos?

     Acasa este locul unde ar trebui sa va puteti bucura de liniste si relaxare. Insa traficul, lucrarile publice, muzica data la maxim sunt doar cateva dintre sursele zilnice de poluare sonora care deterioreaza calitatea vietii dumneavoastra, in special daca locuiti intr-un oras mare.

Izolati fonic locuinta pentru un somn linistit!

     Bucurati-va de confort, stare de bine sporita si un somn linistit, blocand zgomotul deranjant de afara cu ajutorul vitrajelor Saint-Gobain Glass.

Solutia? Vitrajele cu izolare fonica Saint-Gobain Glass!

     Acestea sunt indispensabile daca doriti diminuarea subtantiala a zgomotului din exterior, astfel ridicand gradul de izolare fonica cu pana la 10 decibeli, in comparatie cu ferestrele traditionale.
     Vitrajele acustice ale ferestrelor termopan contin o pelicula distincta din plastic, ce opreste propagarea sunetului de la o foaie de sticla la cealalta, actionand precum o bariera pentru zgomotul venit din afara.

Ferestre de inalta performanta - Izolare termica

Mentinerea unei temperaturi optime in timpul iernii, prin izolare termica, este unul dintre factorii esentiali care determina gradul de confort al unei locuinte.

     Conform studiilor realizate de Saint-Gobain Glass Romania, aproximativ 15% din pierderile de caldura dintr-o locuinta au drept cauza o izolare termica necorespunzatoare, realizata prin intermediul ferestrelor cu vitraje neperformante. In cazul ferestrelor, aproximativ 80% din eficienta energetica a acestora se datoreaza sticlei, in timp ce 20% revine tamplariei.

Izolarea termica a ferestrelor va protejeaza de capriciile vremii!

     In timpul iernii, va puteti bucura de ferestre mari si de lumina, beneficiind in acelasi timp si de izolare termica in locuinta dumneavoastra. Ferestrele cu vitraje Saint-Gobain sunt cea mai buna solutie, deoarece combina un nivel inalt de eficienta energetica cu o transparenta totala si cu o foarte buna transmisie a luminii.

     Vitrajul izolant retine caldura in interiorul locuintei, permitand, in acelasi timp, luminii si caldurii naturale a soarelui sa patrunda prin sticla si sa incalzeasca astfel si mai mult spatiul din interior.

Pentru un confort sporit in timpul iernii va recomandam alegerea unui vitraj triplu Saint-Gobain Glass, care ofera performante mult mai bune decat cele ale unui vitraj simplu.

Alegeti vitrajele performante cu izolare termica, asigurandu-va astfel un confort sporit pe timp de iarna!