Tamplarie Aluminiu

Oferita de Kadro, respecta 100% normele corecte de executie !

Profilele reciclabile 100% din aluminiu Reynaers si Schüco, sunt solutia premium, rezistente la lovituri si factori de mediu, dar si usor de intretinut.

De asemenea, ferestrele si usile termoizolante din aluminiu, Alumil si Cortizo sunt foarte versatile, pentru diferite elemente de feronerie, in plus, asigura o protectie fonica de invidiat. In functie de seria profilului ales si structurii de sticla alese, nivelul de zgomot poate fi redus cu peste 48% fata de geamurile normale. De asemenea, profilele din aluminiu ofera o protectie mai buna impotriva tentativelor de efractie.

Tamplarie PVC

Oferita de Kadro, respecta 100% normele corecte de executie !

Profilele PVC sunt in multe situatii, alegerea principala a beneficiarilor, atat din punct de vedere al costului, al eficientei termice sub Uw = 0.83 W ( mpK ) si fonice, cat si din punct de vedere al timpului rapid de realizare si al paletei largi de culori. Unul din cele mai importante aspecte ale profilului pvc, este reteta, adica calitatea si cantitatea granulelor pvc. Ferestrele pvc prin testele de rezistenta, au raspuns cu cele mai bune rezultate de pe piata de profil, dar asta nu este suficient ( indiferent de profil ), avem nevoie de o proiectare corecta si in parametrii recomandati.

Ferestrele termoizolante din PVC, ce cauzeaza ineficienta, sunt cele ce nu respecta 3 etape de baza : a) proiectare; b) executie; c) montaj

Kadro alege eficienta pe termen lung in ferestrele pvc !

Comparatii

Nevoile tale, ale casei tale si ale habitatului tau, sunt cele care diferentiaza proiectul pe care il vom lucra impreuna.Fiecare marca de produs (fie el din Aluminiu sau PVC), este dotat de la 2 serii de profil in sus, fiecare din seriile de profil, fiind plasat pe un nivel de eficienta termica, fonica, durabilitate, calitate si pret.Produsele din tamplarie PVC pot fi reciclate in proportie de 100%.Tinand cont de faptul ca reteta de aluminiu si fibra de carbon este scumpa, pretul tamplariei din aluminiu, ajunge sa il depaseasca pe cel al tamplariei PVC.

Ferestrele si usile termoizolante din PVC, sunt mai limitate in cotele corecte de executie, fata de cele pe profile din aluminiu.

Produsele din Aluminiu Schüco si Reynaers, pot fi reciclate in proportie de 100%.

Ferestrele si usile termoizolante din ALUMINIU, pot beneficia de o durata mult mai mare de viata , asta in cazul in care executia este una corecta, iar la un calcul corect ce implica si o stabilitate pentru intreaga viata, rezulta un cost similar cu al PVC-ului.

Aluminiul pur este obtinut prin extragerea bauxitei din solul aluminos, este un metal, deci nu absoarbe umiditate, nu este afectat de razele UV, nu rugineste, nu putrezeste, nu se investeste in vopsirea lui ulterioara, raschetare sau lacuire.

Usile si ferestrele din Aluminiu, ofera o buna protectie impotriva efractiei datorita duritatii extreme si rigiditatii materialului de baza, ajungand pana la rezistenta antiglont.

Aluminiul este un material solid care nu se deformeaza, dar si usor de montat.

Salamander

Streamline 76

Streamline 76 Ferestrele si usile in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT si cu vitraje performante de pana la 44 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.
Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este din anumite puncte de vedere unic in comparatie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizeaza si deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile, latimea constructiva de 76 mm, coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K.

Citeste mai mult...

BluEvolution 92

BluEvolution 92 Sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECTIA CLIMATULUI, EFICIENTA ENERGETICA, PROTECTIA MEDIULUI.
Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie.
Combinatia dintre profilele BluEvolution, feroneria ROTO NT, de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm – 60 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Citeste mai mult...


Feronerie

Feroneria roto Feroneria folosita in ferestrele Kadro este in frecventa cu standardul de calitate al tuturor celorlalte materiale (sticla, tamplarie, rulouri, glafuri). Mai jos puteti gasi cateva detalii despre feroneriile marca Roto, folosite si recomandate de noi in varianta completa conform normelor C.E. , NU in varianta partiala ( uzuala )
Feroneria folosita pentru ferestrele Kadro, este marca Roto, 100% in standardul de calitate, fiind folosita de catre noi in formatul complet de piese, conform normelor C.E.
Feroneria Roto NT este un produs superior de feronerie, pentru sistemul oscilo-batant, testat de-a lungul anilor care se ridică la cele mai înalte standarde de sigurantă, comfort, fiabilitate şi design.
Formatul complet de feronerie este definit prin montarea de piese ce cuprinde toate cele 4 laturi ale unei usi de balcon sau a unei ferestre ce prezinta dubla deschidere.
Feroneria ceruta in varianta de simpla deschidere, nu este neaparat mai ieftina, insa nu este montata pe toate cele patru laturi, astfel nu ajuta foarte mult la o strangere foarte eficienta.

Citeste mai mult...

Paleta de culori

BluEvolution 92

Citeste mai mult...

Instructiuni de executie si montaj

Feroneria roto Ferestrele si panourile care au dimensiuni mai mici sau egale cu 600 mm, nu contin armatura (armatura se va pune doar pe partea verticala unde sunt balamalele).
La ferestrele cu actionare la distanta, pentru un pret corect se vor lua in calcul atat inaltimea la care vine montata fereastra cat si amplasarea ferestrei (in planul interior al zidului sau la mijlocul acestuia). Daca fereastra va fi montata altfel decat in planul interior al zidului se va lua in calcul pentru fiecare trecere dintr-un plan in altul cate un cablu de actionare la distanta.
Este indicat ca panourile cu inaltimi de 2400 mm sa fie rigidizate prin profile speciale. Cele peste 2600 mm inaltime, trebuie obligatoriu rigidizate.

Citeste mai mult...

Formular de contact


Numele


Firma


Telefon


Email


Va rugam sa ne lasati informatii despre proiectul dumneavoastra.