Tamplarie Aluminiu

Oferita de Kadro, respecta 100% normele corecte de executie !

Profilele reciclabile 100% din aluminiu Reynaers si Schüco, sunt solutia premium, rezistente la lovituri si factori de mediu, dar si usor de intretinut.

De asemenea, ferestrele si usile termoizolante din aluminiu, Alumil si Cortizo sunt foarte versatile, pentru diferite elemente de feronerie, in plus, asigura o protectie fonica de invidiat. In functie de seria profilului ales si structurii de sticla alese, nivelul de zgomot poate fi redus cu peste 48% fata de geamurile normale. De asemenea, profilele din aluminiu ofera o protectie mai buna impotriva tentativelor de efractie.

Tamplarie PVC

Oferita de Kadro, respecta 100% normele corecte de executie !

Profilele PVC Schüco si Salamander, sunt in multe situatii, alegerea principala a beneficiarilor, atat din punct de vedere al costului, al eficientei termice sub Uw = 0.83 W ( mpK ) si fonice, cat si din punct de vedere al timpului rapid de realizare si al paletei largi de culori. Unul din cele mai importante aspecte ale profilului pvc, este reteta, adica calitatea si cantitatea granulelor pvc. Ferestrele pvc Salamander si Schüco, prin testele de rezistenta, au raspuns cu cele mai bune rezultate de pe piata de profil, dar asta nu este suficient ( indiferent de profil ), avem nevoie de o proiectare corecta si in parametrii recomandati.

Ferestrele termoizolante din PVC, ce cauzeaza ineficienta, sunt cele ce nu respecta 3 etape de baza : a) proiectare; b) executie; c) montaj

Kadro alege eficienta pe termen lung in ferestrele pvc !

Comparatii

Nevoile tale, ale casei tale si ale habitatului tau, sunt cele care diferentiaza proiectul pe care il vom lucra impreuna.Fiecare marca de produs (fie el din Aluminiu sau PVC), este dotat de la 2 serii de profil in sus, fiecare din seriile de profil, fiind plasat pe un nivel de eficienta termica, fonica, durabilitate, calitate si pret.Produsele din tamplarie PVC Salamander si Schüco, pot fi reciclate in proportie de 100%.Tinand cont de faptul ca reteta de aluminiu si fibra de carbon este scumpa, pretul tamplariei din aluminiu, ajunge sa il depaseasca pe cel al tamplariei PVC.

Ferestrele si usile termoizolante din PVC, sunt mai limitate in cotele corecte de executie, fata de cele pe profile din aluminiu.

Produsele din Aluminiu Schüco si Reynaers, pot fi reciclate in proportie de 100%.

Ferestrele si usile termoizolante din ALUMINIU, pot beneficia de o durata mult mai mare de viata , asta in cazul in care executia este una corecta, iar la un calcul corect ce implica si o stabilitate pentru intreaga viata, rezulta un cost similar cu al PVC-ului.

Aluminiul pur este obtinut prin extragerea bauxitei din solul aluminos, este un metal, deci nu absoarbe umiditate, nu este afectat de razele UV, nu rugineste, nu putrezeste, nu se investeste in vopsirea lui ulterioara, raschetare sau lacuire.

Usile si ferestrele din Aluminiu, ofera o buna protectie impotriva efractiei datorita duritatii extreme si rigiditatii materialului de baza, ajungand pana la rezistenta antiglont.

Aluminiul este un material solid care nu se deformeaza, dar si usor de montat.

Salamander

Streamline 76

Streamline 76 Ferestrele si usile in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT si cu vitraje performante de pana la 44 mm latime, mentinand aspectul estetic deosebit al tamplariei.
Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este din anumite puncte de vedere unic in comparatie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizeaza si deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile, latimea constructiva de 76 mm, coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K.

Citeste mai mult...

BluEvolution 92

BluEvolution 92 Sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECTIA CLIMATULUI, EFICIENTA ENERGETICA, PROTECTIA MEDIULUI.
Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie.
Combinatia dintre profilele BluEvolution, feroneria ROTO NT, de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm – 60 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Citeste mai mult...


Feronerie

Feroneria roto Feroneria folosita in ferestrele Kadro este in frecventa cu standardul de calitate al tuturor celorlalte materiale (sticla, tamplarie, rulouri, glafuri). Mai jos puteti gasi cateva detalii despre feroneriile marca Roto, folosite si recomandate de noi in varianta completa conform normelor C.E. , NU in varianta partiala ( uzuala )
Feroneria folosita pentru ferestrele Kadro, este marca Roto, 100% in standardul de calitate, fiind folosita de catre noi in formatul complet de piese, conform normelor C.E.
Feroneria Roto NT este un produs superior de feronerie, pentru sistemul oscilo-batant, testat de-a lungul anilor care se ridică la cele mai înalte standarde de sigurantă, comfort, fiabilitate şi design.
Formatul complet de feronerie este definit prin montarea de piese ce cuprinde toate cele 4 laturi ale unei usi de balcon sau a unei ferestre ce prezinta dubla deschidere.
Feroneria ceruta in varianta de simpla deschidere, nu este neaparat mai ieftina, insa nu este montata pe toate cele patru laturi, astfel nu ajuta foarte mult la o strangere foarte eficienta.

Citeste mai mult...

Paleta de culori

BluEvolution 92

Citeste mai mult...

Instructiuni de executie si montaj

Feroneria roto Ferestrele si panourile care au dimensiuni mai mici sau egale cu 600 mm, nu contin armatura (armatura se va pune doar pe partea verticala unde sunt balamalele).
La ferestrele cu actionare la distanta, pentru un pret corect se vor lua in calcul atat inaltimea la care vine montata fereastra cat si amplasarea ferestrei (in planul interior al zidului sau la mijlocul acestuia). Daca fereastra va fi montata altfel decat in planul interior al zidului se va lua in calcul pentru fiecare trecere dintr-un plan in altul cate un cablu de actionare la distanta.
Este indicat ca panourile cu inaltimi de 2400 mm sa fie rigidizate prin profile speciale. Cele peste 2600 mm inaltime, trebuie obligatoriu rigidizate.

Citeste mai mult...

Formular de contact


Numele


Firma


Telefon


Email


Va rugam sa ne lasati informatii despre proiectul dumneavoastra.Schüco

Sortimente nelimitate si tehnologie moderna

La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

Alegeti dintre sortimentele noastre acel sistem de ferestre, care corespunde cerintelor constructiei dumneavoastra.

Cerintele de baza sunt indeplinite cel mai bine cu o adancime de constructie a tocului de 60 mm, iar cel de 70 mm satisface cerintele superioare.

Sistemele de ferestre cu adancimea de constructie de 82 mm formeaza segmentul Premium si corespund tipului de constructie cu consum redus de energie.

Ferestre din PVC dintr-o singura privire

Se pot realiza tipuri de elemente si de deschidere in diferite aplicatii

Izolare fonica si termica excelenta

Siguranta si calitate agrementate

Protectie antiefractie efectiva in clasele de siguranta SFI, SFII Standard, SFII Extra si SFIII

Sunt disponibile praguri de usa fara bariera pentru usi de balcon si terasa

Gama larga de design pentru toate produsele

Sortimentele de culori ofera multe posibilitati pentru imitatie de lemn si culorile uni

Sunt disponibile ornamente exterioare din aluminiu in toate nuantele RAL si de eloxaj pentru multe profile din sistem


Alu Inside

Alu inside Cu ferestrele Schüco Alu Inside puteti economisi pana la 33% din energia necesara incalzirii inainte de a schimba ferestrele.
Profilele din seria ThermoPlus sunt profile cu 7 camere, de 82 mm adancime, fara armatura metalica, fabricate conform unei tehnologii patentate de Schüco. Cele trei garniture din care doua sunt de etansare din EPDM, asigura o protectie termica si fonica excelenta.
Izolatie termica: in functie de tipul de geam, pana la Uf=0,76 W/m2K.

Citeste mai mult...

Corona SI 82

Corona SI 82 Cu ferestrele Schüco Corona SI 82 puteti face o economie de pana la 29% din energia necesara incalzirii inainte de a schimba ferestrele.
Profilele din seria Thermo 6 sunt profile cu 6 camere, de 82 mm adancime. Impreuna cu cele doua garnituri de etansare din EPDM, asigura o protectie termica si fonica extrem de buna.
Izolatie termica: in functie de tipul de geam, de la Uf=1.0 W/m2K la Uf=1.1 W/m2K
Izolatie fonica: in functie de tipul de geam , pana la Rwp = 42 dB

Citeste mai mult...

Corona CT 70

Corona CT 70 Cu ferestrele Schüco Corona CT 70 puteti face o economie de pana la 20% din energia necesara incalzirii inainte de a schimba ferestrele.
Profilele din seria CT 70 sunt profile cu 5 camere, de 70 mm adancime. Cele doua garnituri de etansare din EPDM, asigura o protectie termica si fonica ridicata.
Izolatie termica: in functie de tipul de geam, de la Uf=1.2 W/m2K la Uf=1.5 W/m2K
Izolatie fonica: in functie de tipul de geam , pana la Rwp = 42 dB
Etanseitatea la ploaie > clasa 7A
Protectie antiefractie > pana la clasa de siguranta WK2
Profilele sunt disponibile intr-o paleta diversa de culori si folii imitatie de lemn.

Citeste mai mult...

EasySlide & ThermoSlide

Easy Slide Fitinguri mecatronice pentru sisteme glisante Schüco ASS sistem 50 si glisante Schüco sistem ASS 70. HI.
Sistemul complet ascuns Schüco e-slide va ofera un confort de utilizare multifunctional: prin apasarea unui buton pana si unitatile glisante de la podea pana la tavan pot fi deschise, inchise si incuiate.
Utilizarea accesului controlat de la Schüco permite, de asemenea, un acces facil, sigur din exterior.
Sistem deschidere automata.
Solutie de proiectare fara maner.
Greutatea foii de sticla de pana la 250 kg.
Dimensiunile foii de sticla (W x H): pana la 3000mm x 3000mm.

Citeste mai mult...

Feronerie SCHÜCO VarioTec

VarioTec Sisteme de feronerie "din fibra de carbon" cu actionare mecanica si electrica
Compatibilitate si siguranta de sistem
Feroneria noastra se caracterizeaza prin calitate si functionalitate ridicata.
Corelarea sistemelor de feronerie cu sistemele de profile precum si incercarile efectuate conform normelor in vigoare, asigura un nivel tehnic ridicat cum rar se intalneste in bransa.
Feroneriile cu actionare mecanica pentru constructia ferestrelor clasice precum si cele cu actionare electrica destinate automatizarii cladirilor indeplinesc cerintele actuale dar si cele viitoare privind functionalitatea sistemelor de ferestre.

Citeste mai mult...

Paleta de culori


Citeste mai mult...